blogservice

Bloggen op uw website, zeker een goede manier om uw diensten en producten onder de aandacht te brengen bij uw doelgroep. Een blog laat immers zien wat de kennis en expertise is van uw bedrijf. Om hier op in te spelen bieden wij u nu de “blog service”. Onze blog service is een manier om content marketing in te zetten om mensen aan uw bedrijf te binden.

Hoe werkt onze blog service?

Het schrijven van een blogbericht en dit ook nog eens maandelijks bij houden is een tijdrovende bezigheid. Met onze blog service kunt u dit uit besteden. Veel bedrijven zien het nut in van een blog en willen er dan ook een beginnen, maar hebben echter geen tijd om de berichten te schrijven. Aan de hand van uw input, schrijven wij berichten voor de blog op uw website. Hierbij houden wij uiteraard wel rekening mee dat het wel onderwerpen zijn die voor uw doelgroep interessant kunnen. Dankzij de blog service van Klopsoft Websites kunt u meer bezoekers naar uw website krijgen!

U kunt zelf de onderwerpen van de blog berichten aangeven bij ons. Uiteraard kunnen wij hier ook over meedenken.

Wat hebben wij van u nodig voor onze blog service?

Voor het schrijven van de blogberichten hebben wij enkele informatie van u nodig:

  • Wie is uw doelgroep?
  • Wat is het doel van de blog op uw site?
    leads genereren, naamsbekendheid verhogen, branding, kennisoverdracht etc
  • Hoeveel berichten moeten er per maand geschreven worden?
  • Wat zijn de onderwerpen voor uw blog?

We kunnen als specialist in zoekmachine optimalisatie ook rekening houden met bepaalde zoekwoorden bij het schrijven van de blog berichten. Met onze blog service  geven wij graag invulling en uitvoering aan het zakelijk bloggen voor uw bedrijf.

Wilt u meer informatie over de blog service of wilt u een vrijblijvend (telefonisch) advies gesprek? Neem dan contact op met Klopsoft Websites. Dit kan via ons contactformulier op de site.