Wanneer u een website laat bouwen, dan bent u nog niet helemaal klaar. U heeft immers ook een domeinnaam nodig en een hosting waar uw website opgeplaatst kan worden. Klopsoft Websites is reseller van een landelijk hosting bedrijf, waardoor u wij nu ook direct de hosting en domeinnaam voor u kunnen verzorgen. Zo kunnen wij u voorzien van een totaal pakket wat betreft uw website; een mooi en professioneel design en een website die altijd bereikbaar is. Wilt u hier wel meer over weten? Neem dan even contact op met Klopsoft Websites.

Waarom Hosting in Arnhem?

Webhosting is essentieel voor uw (bedrijfs)website. Zonder hosting is uw website simpelweg niet online bereikbaar en dat wilt u natuurlijk niet. Maar dat is niet alles. Onze samenwerking met dit landelijke hostingbedrijf zorgt er ook voor dat u een eigen domeinnaam kunt kiezen, als u die nog niet hebt. Daarnaast krijgt u de beschikking over uw eigen e-mailadressen en ben u er van verzekerd dat uw website altijd en overal online is. Bovendien zorgen een maximale beveiliging en dagelijkse back-ups voor zekerheid. Zo raakt u nooit meer iets kwijt. Daarbij wordt uw website ook nog eens supersnel geladen!

Meer weten over onze hosting en domeinnaam mogelijkheden?

Nieuwsgierig geworden naar wat wij voor u kunnen betekenen zowel op het gebied van webdesign als webhosting in Arnhem? Neem contact met ons op, maak vrijblijvend een afspraak en laat je verrassen door de mogelijkheden.

 

 

Deze website bewaart enkele gegevens van u als bezoeker. Deze gegevens worden gebruikt om een ​​meer gepersonaliseerde ervaring te bieden en om uw verblijfplaats rond onze website te volgen in overeenstemming met de Europese Algemene Verordening Gegevensbescherming. Als u besluit om toekomstige tracking in of uit te schakelen, wordt er een cookie in uw browser ingesteld om deze keuze een jaar lang te onthouden. Akkoord, Weiger
645