Bent u op zoek naar een professioneel online marketing bureau voor het maken van uw website of voor het beter vindbaar worden in de zoekmachine? U wilt natuurlijk wel weten met wie u te maken krijgt voordat u in gesprek gaat over het creëren van uw online imago. Klopsoft Websites is een professioneel online marketing bureau dat gevestigd is in Arnhem.

Klopsoft Websites….

Klopsoft Websites is in 2013 opgericht door mij, Linda Klop. Ik ben al enkele jaren werkzaam in de Internet Marketing branche bij een internet marketing bureau te Arnhem. Ik ben afgestudeerd aan de opleiding Digitale Communicatie van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Tijdens deze studie heb ik stage gelopen onder andere bij de Gemeente Arnhem en heb ik projecten uitgevoerd voor onder andere Biblioservice Gelderland en Kamer van Koophandel Centraal Gelderland.

Bekijk ook mijn LinkedInprofiel.

Werkwijze

Klopsoft Websites beschikt over expertises op het gebied van online / internet marketing. Van webdesign, vindbaarheid, social media tot copywriting. Wij helpen u met het creëren van uw online imago. Vanuit uw wensen en doelstellingen bepalen wij de strategie en de in te zetten middelen. Persoonlijke benadering, transparantie en flexibiliteit staan bij ons hoog in het vaandel.

Onze belangrijkste diensten

Zoekmachine Optimalisatie90%
Social Media75%
Wordpress sites90%
Video Marketing75%
Website Scans80%