• Date
  • Categories

Klopsoft Websites heeft voor Joanne Verhulst een website gerealiseerd waar zij haar geschreven korte verhalen, haiku’s en andere blogitems kwijt kan rondom haar hobbies. Een ander element van de website is de leesmethode “Leren Lezen in Tien Uur”. Deze leesmethode is dan ook prominent in beeld gebracht op de nieuwe website.

De leesmethode

De leesmethode Leren Lezen in Tien Uur (methode Verhulst) is speciaal voor ongeletterde volwassenen. In geval van allochtonen moeten zij voldoende Nederlands spreken. De methode is ook heel geschikt als remedial teaching instrument om laaggeletterden, vanaf twaalf jaar, beter te leren lezen.De leesmethode Leren Lezen in Tien Uur (methode Verhulst) is speciaal voor ongeletterde volwassenen.In geval van allochtonen moeten zij voldoende Nederlands spreken. De methode is ook heel geschikt als remedial teaching instrument om laaggeletterden, vanaf twaalf jaar, beter te leren lezen.

Joanne Verhulst

“Ik ben geboren in het westen van het land. Nu woon ik in het oosten. Na de mulo en de kweekschool ging ik studeren in Wales. Daarna heb ik in ‘no time’ mijn akte Engels gehaald. Sindsdien heb ik lesgegeven in die taal, meestal aan volwassenen. Great fun! Studeren ben ik blijven doen. Cursussen aan de universiteit van Nijmegen en aan de Open Universiteit: filosofie, sociale psychologie en kunstgeschiedenis.”

You may also like