De website van Taxi Ready is gemaakt door Klopsoft Websites. Dit is gedaan in opdracht van de heer Y. Urdu. Het design is door hem gemaakt in photoshop. Vervolgens heeft Klopsoft Websites deze omgezet naar een WordPress template en hebben we de website voorzien van de pagina’s. De teksten van de website zijn aangeleverd door de eigenaar van Taxi Ready.

Taxi Ready

Taxibedrijf Ready is een jong, ambitieus en dynamisch taxibedrijf in Doetinchem. Taxi Ready biedt u voor korte en lange ritten zeer goede service van hoge kwaliteit tegen lage tarieven op het gebied van personenvervoer. Daarnaast zijn ze bij Taxi Ready gespecialiseerd in vervoer van en naar Schiphol en andere luchthavens in Nederland, Duitsland en België. Zowel zakelijke reiziger als vakantiegangers kunnen bij het taxibedrijf voordelig, snel en veilig taxirit boeken.

You may also like

Deze website bewaart enkele gegevens van u als bezoeker. Deze gegevens worden gebruikt om een ​​meer gepersonaliseerde ervaring te bieden en om uw verblijfplaats rond onze website te volgen in overeenstemming met de Europese Algemene Verordening Gegevensbescherming. Als u besluit om toekomstige tracking in of uit te schakelen, wordt er een cookie in uw browser ingesteld om deze keuze een jaar lang te onthouden. Akkoord, Weiger
649