• Date
  • Categories

Voor het bedrijf TechGlass heeft Klopsoft Websites een geheel vernieuwde website ontwikkeld, die voldoet aan de eisen en wensen van de klant. Een website die nog beter de diensten van het bedrijf in beeld brengt en voor wie dit bedrijf nu eigenlijk werkzaam kan zijn. Tevens verzorgt Klopsoft Websites voor dit bedrijf de zoekmachine marketing.

TechGlass

TechGlass biedt de volledige service van glasreparatie, renovatie en bescherming. Hiervoor gebruiken wij unieke polijst systemen. Wij zijn niet gebonden aan één bepaald systeem; dat maakt dat wij voor elk probleem het meest effectieve middel gebruiken. TechGlass is gespecialiseerd in het repareren van ontsierde en bekraste ruiten. Of het nu gaat om een kras of meerdere krassen, graffiti, kalkaanslag, cement sluier of het onvoorzichtig schoonmaken van glasoppervlak, wij hebben de oplossing. Wij maken uw glas weer Krashelder!

You may also like

Deze website bewaart enkele gegevens van u als bezoeker. Deze gegevens worden gebruikt om een ​​meer gepersonaliseerde ervaring te bieden en om uw verblijfplaats rond onze website te volgen in overeenstemming met de Europese Algemene Verordening Gegevensbescherming. Als u besluit om toekomstige tracking in of uit te schakelen, wordt er een cookie in uw browser ingesteld om deze keuze een jaar lang te onthouden. Akkoord, Weiger
647