WeCreativez WhatsApp Support
Klopsoft Websites helpt u graag met uw vragen m.b.t. uw website, vindbaarheid of andere internet marketing gerelateerde onderwerpen
Blog service
Klopsoft Websites / Overige diensten / Blog service

Zakelijk bloggen

Met bloggen op uw website kunt uw diensten en/of producten extra onder de aandacht brengen bij uw doelgroep. Een blog laat immers zien wat de kennis en expertise is van uw bedrijf. Veelal bedrijven doen door tijdgebrek niets met het zakelijk bloggen. Klopsoft Websites springt hier graag op door u de mogelijkheid te bieden in zakelijk bloggen uit te besteden en voor u op te pakken. Met onze blog service helpen wij u om content marketing in te zetten om uw (potentiële) klanten aan uw bedrijf te binden.

Hoe werkt onze blog service? U levert bij ons een onderwerp aan en eventuele informatie die daarbij noodzakelijk. Wij lezen ons in en schrijven daarover dan een compleet mogelijk bericht voor op de blog van uw website. U krijgt deze altijd ter beoordeling toegestuurd.

Bloggen over uw bedrijf, product of dienst

Voor het schrijven van de blogberichten hebben wij enkele informatie van u nodig:

  • Wie is uw doelgroep?
  • Wat is het doel van de blog op uw site? Leads genereren, naamsbekendheid verhogen, branding, kennisoverdracht etc
  • Wat zijn de onderwerpen voor uw blog? Welke diensten / producten moeten extra onder de aandacht gebracht worden bij uw doelgroep?
  • Wilt u over deze onderwerpen een of meerdere berichten laten schrijven op uw website?

We kunnen als specialist in zoekmachine optimalisatie ook rekening houden met bepaalde zoekwoorden bij het schrijven van de blog berichten. Met onze blog service  geven wij graag invulling en uitvoering aan het zakelijk bloggen voor uw bedrijf.

Wilt u meer informatie over de blog service? Neem dan contact op met Klopsoft Websites. Of vraag direct een vrijblijvende offerte aan!