WeCreativez WhatsApp Support
Klopsoft Websites helpt u graag met uw vragen m.b.t. uw website, vindbaarheid of andere internet marketing gerelateerde onderwerpen
Hosting & Domeinnaam
Klopsoft Websites / Website / Hosting & Domeinnaam

Bent u op zoek naar goede hosting voor uw website of wilt u een domeinnaam registreren? U bent immers nog niet helemaal klaar door alleen de website te laten bouwen. Deze moet ook ergens op gehost worden. Klopsoft Websites is reseller van Antagonist, een landelijk hosting bedrijf. Hierdoor kunnen wij nu ook direct de hosting en domeinnaam voor u verzorgen. Zo kunnen wij u voorzien van een totaal pakket wat betreft uw website; een mooi en professioneel design en een website die altijd bereikbaar is. Wilt u hier wel meer over weten? Neem dan even contact op met Klopsoft Websites.

Waarom Hosting?

Webhosting is essentieel voor uw (bedrijfs)website. Zonder hosting is uw website simpelweg niet online bereikbaar en dat wilt u natuurlijk niet. Maar dat is niet alles. Onze samenwerking met dit landelijke hostingbedrijf zorgt er ook voor dat u een eigen domeinnaam kunt kiezen, als u die nog niet hebt. Daarnaast krijgt u de beschikking over uw eigen e-mailadressen en ben u er van verzekerd dat uw website altijd en overal online is. Bovendien zorgen een maximale beveiliging en dagelijkse back-ups voor zekerheid. Zo raakt u nooit meer iets kwijt. Daarbij wordt uw website ook nog eens supersnel geladen!

Meer weten over onze hosting en domeinnaam mogelijkheden?

Nieuwsgierig geworden naar wat wij voor u kunnen betekenen zowel op het gebied van webdesign als webhosting in Arnhem? Neem contact met ons op, maak vrijblijvend een afspraak en laat je verrassen door de mogelijkheden.