WeCreativez WhatsApp Support
Klopsoft Websites helpt u graag met uw vragen m.b.t. uw website, vindbaarheid of andere internet marketing gerelateerde onderwerpen
Website maken
Klopsoft Websites / Website / Website maken

Wilt u een website laten maken? Klopsoft Websites helpt u graag bij het maken van een nieuwe website voor uw bedrijf, vereniging of stichting. Alle websites die wij maken zijn gebruiksvriendelijk, mobiel vriendelijk en ook SEO proof. Uw website is hét visitekaartje van uw bedrijf. Om die reden moet het ontwikkelen van de website goed en professioneel gedaan worden. Een professionele website laten maken kunt u dan ook aan Klopsoft Websites overlaten!

Klopsoft Websites ontwikkelt websites met het CMS WordPress. WordPress is een relatief eenvoudig systeem (CMS) waarmee websites gemaakt kunnen worden. Het is erg visueel ingericht en onderscheidt zich op gebruiksgemak. Het is dan ook niet voor niks het meest gebruikte CMS te wereld.

Als wij uw website hebben opgeleverd, dan kunt u zelf heel eenvoudig teksten en/of foto’s wijzigen zonder technische kennis. Mocht u er toch niet zelf uit kunnen komen of er geen tijd voor te hebben, dan kunnen wij u helpen tegen een scherp tarief.

Diverse klanten gingen u voor
Laat uw website maken door Klopsoft Websites

Bij Klopsoft Websites krijgt u voor een redelijk tarief een professionele website. U krijgt een selectie van mogelijke designs voor uw nieuwe website, passende bij uw branche. Per design zijn er verschillende mogelijkheden qua lettertype, lettergroottes, design kleuren, et cetera.

Heeft u al de hosting geregeld hebben voor uw website? En bent u daar tevreden over? Klopsoft Websites biedt ook de mogelijkheid voor hosting en domeinnaam registratie.