WeCreativez WhatsApp Support
Klopsoft Websites helpt u graag met uw vragen m.b.t. uw website, vindbaarheid of andere internet marketing gerelateerde onderwerpen
Website scan: lasergamen
Klopsoft Websites / Website Scans / Website scan: lasergamen
Gratis Website Scan

Branche: lasergamen
Pagerank: n/a

Worden de juiste zoekwoorden ingezet op de website?

Om antwoord te geven op deze vraag, is er eerst onderzocht hoe de website scoort op vijf relevante zoekwoorden. Uit dit onderzoek blijkt dat de website op twee belangrijke zoekwoorden reeds zichtbaar zijn op de 1e pagina. Op andere zoekwoorden is de website zowel landelijk als lokaal niet optimaal.

De techniek van de website

Door Google zijn er in totaal 95 pagina’s geïndexeerd.

Titel
De homepagina heeft de bedrijfsnaam en het belangrijkste zoekwoord in de titel.

Descriptions
Door middel van willekeurig testen is gebleken dat de pagina’s wel een description hebben. De omschrijvingen zijn gericht op het relevante zoekwoord van de pagina. Elke description bevat een call to action

Keywords
Voor Google hoeven meta keywords niet meer ingevuld te worden. Dit is meer gericht op de beheerder van de website. Voor deze website zijn er geen keywords ingezet.

-tag
De H1 tag dient altijd gebruikt te worden op een pagina en gebruik te worden voor de belangrijkste zoekwoord passend bij de pagina. Voor de homepagina kan dit bijvoorbeeld zijn: “Outdoor Lasergamen”. Dit is momenteel niet het geval, er is zelfs nu geen H1-tag te vinden op de homepagina.

Elke pagina dient altijd 1x H1 en, minimaal 1x H2 te hebben. De H3 of lager is niet verplicht. H2, H3, H4, etc mogen meerdere keren voorkomen op een pagina. De H1 mag uitsluitend 1x voorkomen.

Image alt
De afbeeldingen op de website hebben een omschrijving in de alt van de afbeelding staan in de code. Dit is goed voor de SEO. Let hierbij wel op dat bij toevoegen van nieuwe afbeeldingen de alt ook ingevuld blijft worden.

Google Analytics
Analytics is geïnstalleerd.

Mobiel vriendelijke website
Geweldig! Deze pagina is mobielvriendelijk.

Linkpopulariteit

Zoals al eerder genoemd, heeft de website een pagerank van n/a. De website heeft in totaal 560 links naar de website toe. Deze komen van 94 verschillende websites.

Call to action

Als men de website opent, dan is de button direct zichtbaar.