WeCreativez WhatsApp Support
Klopsoft Websites helpt u graag met uw vragen m.b.t. uw website, vindbaarheid of andere internet marketing gerelateerde onderwerpen
website scan: meubelstoffeerderij
Klopsoft Websites / Website Scans / website scan: meubelstoffeerderij
Gratis Website Scan

Branche: meubelstoffeerderij
Pagerank: 1

Worden de juiste zoekwoorden ingezet op de website?

Om antwoord te geven op deze vraag, is er eerst onderzocht hoe de website scoort op vijf relevante zoekwoorden. Uit dit onderzoek blijkt dat de website op zowel landelijke als lokale zoekwoorden nog goede posities heeft behaald.

De techniek van de website

Door Google zijn er in totaal 283 pagina’s geïndexeerd.

Titel
Elke pagina heeft een unieke titel. Er zijn echter wel pagina’s met een te lange titel.

Descriptions
Door middel van willekeurig testen is gebleken dat de pagina’s wel een description hebben. Het komt voor dat de description teksten bij bepaalde pagina’s te lang zijn. Hier zal goed naar gekeken moeten worden per pagina.

Keywords
Voor Google hoeven meta keywords niet meer ingevuld te worden. Dit is meer gericht op de beheerder van de website. Voor deze website zijn er een keywords ingezet.

-tag
Op de homepagina is de H1 tag ingevoerd. De H2 en H4 worden op de homepagina ingezet. Hierbij ontbreekt echter de H3. Op de dieper liggende pagina’s ontbreken vaak de H1 en de H2 tags. Elke pagina moet beginnen met de H1 tag.

Image alt
Alle afbeeldingen op de website hebben een omschrijving in de alt van de afbeelding staan in de code. Afbeeldingen op tekst pagina’s hebben geen alt omschrijving.

Google Analytics
Analytics is geïnstalleerd.

Linkpopulariteit

Zoals al eerder genoemd, heeft de website een pagerank van 1. De website heeft in totaal 437 links naar de website toe. Deze komen echter van 11 verschillende websites.

Call to action

Op elke pagina is een duidelijke call to action te vinden, namelijk in de vorm van een offerte formulier. Op de homepagina staat daarnaast de inschrijfformulier voor nieuwsbrief.