WeCreativez WhatsApp Support
Klopsoft Websites helpt u graag met uw vragen m.b.t. uw website, vindbaarheid of andere internet marketing gerelateerde onderwerpen
Website scan: Webshop sieraden
Klopsoft Websites / Website Scans / Website scan: Webshop sieraden
Gratis Website Scan

Branche: webshop in sieraden
Pagerank: 0

Worden de juiste zoekwoorden ingezet op de website?

Om antwoord te geven op deze vraag, is er eerst onderzocht hoe de website scoort op vijf relevante zoekwoorden. Uit dit onderzoek blijkt dat de website op zowel landelijke als lokale zoekwoorden nog geen posities heeft behaald.

De techniek van de website

Door Google zijn er in totaal 471 pagina’s geïndexeerd.

Titel
De homepagina heeft uitsluitend de bedrijfsnaam in de titel. Begrijpelijk dat de bedrijfsnaam genoemd wordt in de titel, echter ontbreekt hierbij het belangrijkste zoekword.

Descriptions
Door middel van willekeurig testen is gebleken dat de pagina’s wel een description hebben. Echter is, zoals al eerder genoemd, van belang dat de description aansluit aan het zoekwoord. Daarnaast is het ook zo dat de descriptions niet op elke pagina uniek zijn.

Keywords
Voor Google hoeven meta keywords niet meer ingevuld te worden. Dit is meer gericht op de beheerder van de website. Voor deze website zijn er een keywords ingezet.

-tag
De H1 tag dient altijd gebruikt te worden op een pagina en gebruik te worden voor de belangrijkste zoekwoord passend bij de pagina. Voor de homepagina kan dit bijvoorbeeld zijn: “Webshop in sieraden: Armbanden, Kettingen, Studs en Oorbellen”. Dit is momenteel niet het geval, er is zelfs nu geen H1-tag te vinden op de homepagina.

Elke pagina dient altijd 1x H1 en, minimaal 1x H2 te hebben. De H3 of lager is niet verplicht. H2, H3, H4, etc mogen meerdere keren voorkomen op een pagina. De H1 mag uitsluitend 1x voorkomen.

Image alt
De meeste afbeeldingen op de website heeft geen omschrijving in de alt van de afbeelding staan in de code. Dit is niet goed voor de SEO. Let hierbij wel op dat bij toevoegen van nieuwe afbeeldingen de alt ook ingevuld blijft worden.

Google Analytics
Analytics is geïnstalleerd.

Mobiel vriendelijke website
Geweldig! Deze pagina is mobielvriendelijk.

Linkpopulariteit

Zoals al eerder genoemd, heeft de website een pagerank van 0. De website heeft in totaal 11 links naar de website toe. Deze komen van 3 verschillende websites.

Call to action

Het gaat hierbij om een webshop. Producten worden weergegeven. Wat u wellicht wel kan bekijken, is het tonen van de categorieën op de homepagina. U toont hier nu alleen 4 producten die op het laatst toegevoegd zijn.