WeCreativez WhatsApp Support
Klopsoft Websites helpt u graag met uw vragen m.b.t. uw website, vindbaarheid of andere internet marketing gerelateerde onderwerpen
Website scan: webshop woondecoratie
Klopsoft Websites / Website Scans / Website scan: webshop woondecoratie
Gratis Website Scan

Branche: webshop woondecoratie
Pagerank: n/a

Worden de juiste zoekwoorden ingezet op de website?

Om antwoord te geven op deze vraag, is er eerst onderzocht hoe de website scoort op vijf relevante zoekwoorden. Uit dit onderzoek blijkt dat de website op zowel landelijke als lokale zoekwoorden nog geen ideale positie heeft behaald.

De techniek van de website

Door Google zijn er in totaal 5 pagina’s geïndexeerd.

Titel
Elke pagina van de website heeft een unieke titel.

Descriptions
Alle pagina’s hebben een meta description ingevuld in de code, echter zijn deze niet allemaal uniek. Het is aan te raden om dit wel te doen met betrekking tot de positie van de website op relevante zoekwoorden en tot de conversie van de website.

Keywords
Voor Google hoeven meta keywords niet meer ingevuld te worden. Dit is meer gericht op de beheerder van de website. Voor deze website zijn er een keywords ingezet.

-tag
De homepagina heeft geen h1-tag. De h2-tag wordt wel gebruikt op de homepagina. De teksten “Categorieën” en “Aanbevolen producten” hebben namelijk de h2-tag meegekregen.

Op de Over Ons pagina wordt de h1-tag correct gebruikt. Hier ontbreekt echter de h2-tag in de tekst. Het is aan te raden om met kopjes in de teksten te werken. In deze kopjes dient u het relevante zoekwoord van desbetreffende pagina te benoemen. Deze kopjes krijgen een h2-tag of een h3-tag mee.

Image alt
Niet alle afbeeldingen op de website hebben een omschrijving in de alt van de afbeelding staan in de code. Afbeeldingen op tekst pagina’s hebben geen alt omschrijving.

Google Analytics
Analytics is niet geïnstalleerd.

Linkpopulariteit

Zoals al eerder genoemd, heeft de website een pagerank van 0. De website heeft in totaal 0 links naar de website toe. Deze komen echter van 0 verschillende websites.

Call to action

De website is in feite een webshop. Hierdoor is er voldoende call to action aanwezig.