Google AdWords biedt u de mogelijkheid heel gericht te adverteren in de meest populaire zoekmachine ter wereld. Google heeft een enorm marktaandeel en de zoekmachine vormt voor veel mensen het startpunt wanneer zij op zoek gaan naar producten of diensten. We kennen de mogelijkheden en beschikken over een uitgebreide ervaring, waardoor we u uitstekend kunnen aangeven wat u kunt verwachten. Wenst u een groot aantal nieuwe bezoekers te verwelkomen of juist heel gericht te adverteren? Wij stemmen de Google AdWords campagne af op tal van eigenschappen van uw specifieke doelgroep.

Google AdWords campagne opzetten

Heeft u een duidelijk doel voor ogen of zoekt u een partij die hierover met u kan meedenken? We kennen de mogelijkheden van Google AdWords en kunnen u op basis daarvan adviseren over de ideale campagne. Vervolgens zetten we de Google AdWords-campagne voor u op, aan de hand van het budget dat u daarvoor maandelijks beschikbaar heeft. U betaalt slechts bij resultaat, waardoor u kunt rekenen op een maximale effici├źntie en effectiviteit. Google rekent af per klik, wat betekent dat u voor iedere investering ook daadwerkelijk een bezoeker op uw website mag verwelkomen. Vervolgens kunnen we voor u het beheer voeren over de Google AdWords-campagne. We houden deze nauwgezet in de gaten en sturen daar waar nodig direct bij.

Klopsoft Websites maakt altijd vooraf duidelijke afspraken over het budget en het aantal te realiseren kliks van geïnteresseerde internetgebruikers. Zo weet u van tevoren precies wat u kunt verwachten.

Onze Google Adverteren service biedt u

  • onbeperkt aantal zoekwoorden en advertentiegroepen;
  • Meerdere advertenties per advertentiegroep;
  • Sitelinks, highlights en oproep extensies;
  • Shopping, Beeldadvertenties en tekst advertenties mogelijk;
  • Een leuke coupon van Adwords vanuit Google Partnership;
  • Mogelijkheid tot beheer van de campagne;

Ook kunnen wij voor u instellen dat wij voor u de conversies meten, die komen vanuit een Adwords klik. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Zoekmachine Adverteren van Klopsoft Websites? Neem dan direct contact met ons.