hoger in Google

Meer potentiële klanten door betere posities in zoekmachine

Beter vindbaar voor uw potentiële klanten? Met de SEO website service van Klopsoft Websites kan dat. Het gevonden worden op de juiste trefwoorden is essentieel om nieuwe bezoekers op uw website te krijgen. Vraag daarom vandaag nog een offerte aan! Met onze SEO website service krijgt u mooie posities in de zoekresultaten van zoekmachines als Google. Hoe? Door middel van zoekmachine optimalisatie. Bij zoekmachine optimalisatie draait het erom dat uw website zoveel mogelijk relevante bezoekers krijgt dankzij de goede posities in de organische zoekresultaten.

Wat houdt SEO Website service in?

Klopsoft Websites geeft u niet zomaar een advies of schrijft alleen maar een mooi document. U krijgt daadwerkelijke resultaten. Hier is onze dienstverlening primair op ingericht.

Het zoekmachine optimalisatie traject start met een analyse van de huidige situatie. Hierop wordt onze werkwijze op aangepast, om zodoende het best mogelijke resultaat te behalen voor uw website. Samen met u worden de zoekwoorden bepaald waarop we het contractduur op zullen focussen.

Bij Klopsoft Websites zien we zoekmachine optimalisatie als een doorlopend proces waarin continu verbeteringen worden doorgevoerd.

Onze SEO Website service is geschikt voor alle bedrijven die serieus aan de slag willen met het optimaliseren van de website voor een langdurig resultaat.

Hoger in Google? Neem SEO Website contract bij ons af!

Bij Klopsoft Websites heeft u de mogelijkheid om uw website te laten optimaliseren. Ook kunt u bij ons een beperkt aantal (lokale) zoekwoorden afnemen. Hierbij gaan wij uit van minimaal twee zoekwoorden. Bij onze SEO Website diensten worden de volgende werkzaamheden standaard uitgevoerd:

  • Nulmeting;
  • Zoekwoorden analyse;
  • Google XML Sitemap aanmaken;
  • Website toevoegen aan Google Search Console;
  • SEO Pagina’s schrijven of content optimaliseren voor de ingezette zoekwoorden;
  • Maandelijkse voortgang en beheer.

Beter vindbaar worden in zoekresultaten kan ook via Google Bedrijvenpagina’s. Wij kunnen uw bedrijf ook aanmelden hiervoor. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Wilt u meer weten over onze SEO website diensten? Of wilt u direct gebruik hiervan maken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij maken altijd eerst een offerte voor u.