social media

social media

Social media zijn, zoals u wel bekend, middelen die mensen online gebruiken om meningen, inzichten en ervaringen te delen met anderen. Dit gebeurt onder andere binnen de sociale netwerken als Facebook, LinkedIn, Twitter en Google+. Dankzij deze sociale netwerken is het voor u als bedrijf mogelijk om met uw doelgroep de dialoog aan te gaan of onderdeel te worden van een online dialoog waarbij uw merk of product centraal staat. Uw bedrijf kan door middel van social media veel bereiken waaronder:

  • stimuleren van het online imago;
  • naamsbekendheid van merk of product vergroten;
  • relatie opbouwen met de doelgroep;
  • het realiseren van meer (online) verkoop;
  • betere posities in de zoekmachines

Wat houdt de dienst social media in bij Klopsoft Websites?

Bij Klopsoft Website helpen wij u bij het ontdekken en benutten van de kansen die u dankzij social media heeft. Wij kunnen voor u een social media strategie maken dat specifiek voor uw bedrijf of product geschreven is. Door ons te verdiepen in uw bedrijf of product krijgt u een sociale media strategie waarmee u veel succes kan bereiken.

Social media biedt talloze mogelijkheden. Daarom is het van belang dat u erachter komt welke activiteiten op het gebied van social media voor uw bedrijf effectief zullen zijn. Dit komt aan bod in onze social media strategie, die specifiek voor uw bedrijf geschreven wordt.

Naast het beschrijven van een social media strategie kan Klopsoft Websites u ook ondersteunen door het aanmaken en inrichten van de genoemde social media kanalen.

Voor welke bedrijven is onze social media dienst geschikt?

Social media is naar onze mening geschikt voor bedrijven die:

  • online optimaal zichtbaar willen zijn;
  • een relatie willen opbouwen met hun doelgroep;
  • hun merk een menselijk karakter willen geven.

Bij het inzetten van social media moet u niet vergeten dat u rekening moet houden met het aantal uur wat in social media activiteiten gaat zitten. Dit is dan ook de reden dat wij u graag helpen bij het bepalen of en welk social media kanaal voor u de juiste keuze is.

Wat zijn de kosten van social media bij Klopsoft Websites?

De kosten bij Klopsoft Websites zijn afhankelijk van specifieke wensen en eisen vanuit uw bedrijf. Voor advies-, begeleidings- en uitvoeringswerkzaamheden stellen wij een offerte op maat op. Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op.