bedrijfsvideo

“A picture paints a thousand words”

Met de Video Marketing dienst van Klopsoft Websites kunt u nu uw bedrijf online in beeld brengen. Video Marketing is van de digitale visitekaartjes van uw onderneming. Een van de grote voordelen van Video Marketing is dat uw naamsbekendheid zal toenemen.

Hoe doet dit? Door de bedrijfsvideo of foto tour op uw eigen bedrijfskanaal op YouTube te plaatsen, is uw video te zien op een website die door een toenemend aantal mensen wordt bezocht. Bovendien presenteert u uw onderneming met een online video die ook voor andere doeleinden kan worden gebruikt. Denk bijvoorbeeld aan uw eigen website of een reclamespot. Video Marketing kan ingezet worden voor onder andere klantenwerving, imago verbetering en voor klantenbinding.

Een online video is een krachtig middel om uw bestaande en potentiële relaties te informeren over uw organisatie en/of uw diensten. Met Video Marketing kunt u uw marketingboodschap krachtiger maken en uw doelgroep beter bereiken. Video Marketing biedt dan ook vele voordelen, waaronder:

  • Meer impact
    Uit onderzoek is naar voren gekomen dat mensen een boodschap beter onthouden als deze via beeld, geluid én tekst wordt overgebracht. Een YouTube video met uw marketingboodschap is effectiever dan de gemiddelde B2B marketingcampagne die voornamelijk uit tekst bestaat.
  • Grotere betrouwbaarheid
    Een video is persoonlijker dan tekst. Uw marketingboodschap heeft meteen een gezicht voor de potentiële klant.
  • Enorm bereik
    Video marketing biedt u niet alleen aan via uw website, maar ook via YouTube. Eventueel ook via uw eigen YouTube kanaal. Met gemiddeld 800 miljoen unieke bezoekers per maand en 3 miljard bekeken video’s per dag biedt YouTube dan ook unieke kansen voor deze marketingmethode.

Video Marketing Diensten van Klopsoft Websites

Klopsoft Websites biedt de diensten aan met betrekking tot video marketing:

Foto Tour

De foto tour kan u beschouwen als een op maat gemaakte foto collage, waarbij muziek wordt ondergebracht geheel op maat gemaakt. In de foto tour wordt gebruik gemaakt van vloeiende overgangen. Bij dit alles wordt rekening gehouden met uw website en logo kleuren. De foto tour is kort, duidelijk en pakkend.

De foto tour kan u vertonen op uw website, in uw eigen kantoor / winkel en social media. Ook is het mogelijk om deze te vertonen tijdens presentaties. De foto tour is een strakke en moderne video die een extra ‘bite’ geeft aan uw website!

Bedrijfsvideo

Een modern en krachtige bedrijfsvideo waarmee u al uw potentiële klanten over de streep kunt trekken.  U kunt uw wensen direct met de camera man bespreken. Samen bedenkt u een goed script, passend bij uw bedrijf en de functie van de bedrijfsvideo. De bedrijfsvideo zal ondersteund worden door muziek op maat. Tijdens de ontwikkeling van de bedrijfsvideo heeft u telefonisch contact met de video-editor.

Wij kunnen de video ook na realisatie op uw website plaatsen. Ook de bedrijfsvideo kan u gebruiken op uw website, op locatie en social media. Tevens is het mogelijk om deze te laten zien tijdens een presentatie of bijvoorbeeld bij een beurs.